LaGratar - 100% natural
 
 
  • 11 Gratarul nostru
    Gratarul nostru este mereu incins, pregatit pentru comanda ta.
  • 9 Foc cu lemne
    Jarul folosit la gratarul nostru este realizat cu lemne - totul fiind natural.
  • 10 Locatie
    Zona Favorit - Drumul Taberei. Str. Pravat
Despre noi

La Gratar inseamna rafinament si calitate exceptionala a preparatelor, prospetime ingredientelor si inseamna gastronomie pur romaneasca. Meniul nostru cuprinde bunatati la gratar capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul degustatorului. Gratarul cu jar si prepararea carnii in momentul comenzii fac din La Gratar mai mult decat o experienta senzoriala. Preparatele noastre au menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar de exceptie. La Gratar este o invitatie la bun gust, la adevaratul gust al gratarului.

Consideratia pe care o purtam clientului ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor sale si sa tratam cu o deosebita atentie asteptarile sale.

Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri. Si chiar daca am gasit reteta prin care putem oferi deliciul unei mese la preturi mai mult decat accesibile, tot ne mai raman in meniu cateva ingrediente tentante cum ar fi atentia la detalii si respectul pentru client.

...

©2013 Toate drepturile rezervate hailagratar.ro
ANPC